57c42e31-28a2-4b0f-85cb-e8a4de3778e4

11.08.2018

14:00

DANSENDE BEREN FESTIVAL

Na twee succesvolle feestjes in Gent ziet Dansende Beren het in augustus grootser. Op 11 augustus organiseren we een heus festival. Niet drie, maar wel zes bands zullen er het beste van zichzelf geven.

Kom genieten van steengoede muziek met een pintje in de hand en dit volledig gratis. Leer veelbelovende artiesten kennen en dans mee op de Dansende Beren afterparty.

🐻 Klauw de datum alvast neer in je agenda - zaterdag 11 augustus 2018 vanaf 14 uur.

🚩 Locatie - Trax Roeselare, Beversesteenweg 67A

📣 Inkom = GRATIS

🎤 Line-up:

Danny Blue And The Old Socks

Finalist van De Nieuwe Lichting bij Studio Brussel en Humo's Rock Rally 2018. De band uit Antwerpen brengt zomerse surf pop die perfect op een festival past. Met een pintje in de hand kan je jou volledig laten gaan op de vrolijke muziek van Danny Blue.

Ivy Falls

Fien Deman heeft met Ivy Falls een verrassend project op poten gezet. De electro pop van de band is zijdezacht en bij momenten heel verrassend. De groep stond al in de AB als voorprogramma van onder meer Sigrid en Jessie Ware. Een ster in wording dus.

The Calicos

Tot over een maand geleden was The Calicos nog een goed bewaard geheim. Nadat ze eind april Humo's Rock Rally wonnen, ging de bal voor hen wel aan het rollen. Wij selecteerden hen uit de vi.be inschrijvingen die we binnen kregen en zijn verheugd om hen ook op de affiche te mogen zetten. Americana rock met heel veel energie.

Sunflower

Nog een winnaar en wel van Westtalent. De post punk band uit Brugge brengt furieuze muziek met een dromerige ondertoon. Dynamisch, fris maar toch net donker genoeg om helemaal meegesleept te worden.

RAMAN.

RAMAN. is een band waarin de onversneden teksten en rauwe gitaren van Simon Raman, de strakke drumgrooves van Willem-Alexander Langlet, het punchy basgeluid van Jasper Peeten en de geestverlichtende synthscapes van Simon Dechaene elkaar ontmoeten. Bluesy en groots, een internationale sound, zoveel is zeker.

Millbrooks

Door Zender werden ze omschreven als melodische poprock waar sommige britpoppers jaloers op zouden zijn. Wie zijn wij om hen daarin ongelijk te geven. Ze spelen energieke muziek en deinzen er niet voor terug om ook wel eens gelikt uit de hoek te komen. Britse invloeden zijn nooit ver weg en dat maakt de muziek net zo fijn.

🎉Extra: Dansende Beren DJ’s afterparty

Timings:

14u: Deuren open
15u - 15u45: Millbrooks
16u30 - 17u10: RAMAN.
17u55 - 18u35: Sunflower
19u20 - 20u05: Ivy Falls
20u50 - 21u35: Danny Blue And The Old Socks
22u15 - 23u: The Calicos
Vanaf 23u: Afterparty in de bar.

Dit festival wordt georganiseerd in samenwerking met Stad Roeselare en K-Trolle vzw.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Festival

Gratis

COPYRIGHT © 2015 TRAXROESELARE.BE | DISCLAIMER | EXTRA | VERZEKERINGEN

designed by PIETERBOSTOEN | developed by ENCIMA